Search
Termeni si Conditii

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site web este operat de Xplode Gain Nutrition România. De-a lungul site-ului, termenii ""site", "site web", „noi”, „noi” și „al nostru” se referă la Xplode Gain Nutrition România. Xplode Gain Nutrition România pune la dispozitie pentru accesare acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acesta pentru dvs., ca utilizator, condiționate de acceptarea dvs. a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor enunțate aici.

Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții („Termeni de utilizare”, „Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare menționate aici și / sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau colaboratori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți legat contractual de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza orice servicii de pe acesta. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și Condiții.

Orice funcții sau instrumente noi care sunt adăugate magazinului curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și Condițiilor. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.
 

Datele de identificare
Xplode Gain Nutrition România este o denumire comercială sub care operează SC NIAGARA SRL cu sediul social pe str. Closca nr.16, Baia Mare, jud.Maramureș, ROMÂNIA, Cod poștal: 430335, având număr de ordine în Registrul Comerțului J24/96/1999, Cod unic de înregistrare fiscală RO11578825.
 
SECȚIUNEA 1 - TERMENII DE OPERARE ȘI UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE
Acceptând acești Termeni și Condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de origine și ne-ați dat acordul pentru a permite oricăruia dintre dependenții dvs. minori să utilizeze acest site.
Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici în utilizarea Serviciului nu puteți încălca legile din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la, legile drepturilor de autor).
Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.
Încălcarea sau încălcarea oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor către dvs.

1.1 PLASAREA COMENZILOR PE SITE

Pentru plasarea comenzilor pe site nu este necesar sau obligatoriu să creați un cont de client, însă în acest caz nu veți putea beneficia de toate ofertele disponibile doar Clientilor înregistrați. Pentru plasarea comenzilor se vor solicita anumite informații inclusiv, dar fără a se limita la adresa de e-mail și numărul de telefon. Datele dumneavoastră personale vor fi tratate confidențial de către noi. De asemenea considerăm acceptul dumneavoastră privind informațiile furnizate ca fiind precise, complete și actuale.

Obiectul contractului îl constituie vanzarea produselor, în conformitate cu disponibilitatea stocului.

Prețul contractului îl constituie prețul vânzării produselor cuprins în comanda validată prin confirmarea de catre noi. Prețul contractului poate fi efectuat în numerar la livrare (plata va fi efectuată în lei, conform prețului contractului) sau online cu card bancar prin procesatorul de plăți EuPlatesc.

Acceptarea comenzii de către noi se consideră finalizată atunci când există o confirmare scrisă (e-mail) din partea SC NIAGARA SRL către client, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei (RON) și conțin TVA (taxa pe valoare adăugată). SC NIAGARA SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând prețurile de pe site.

Clientul poate efectua comenzi pe site, prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpăraturi virtual, urmând a finaliza comanda după alegerea unei modalități de transport indicate și a unei metode plată. În momentul de față plata este diponibilă în următoarele moduri: plata prin ramburs, la preluarea coletului sau plata online cu cardul, prin serviciile oferite de procesatorul de plăți EuPlatesc. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, date necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

Contractul se consideră încheiat între SC NIAGARA SRL și Client în momentul primirii de către Client de la SC NIAGARA SRL, prin intermediul poștei electronice și/sau apel telefonic a notificării de expediere a comenzii.

Prin lansarea unei comenzi pe site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC NIAGARA SRL își deruleaza operatiunile comerciale.

Dacă nu sunteți mulțumit cu orice produs achiziționat de pe acest site, puteți să îl returnați. Pentru mai multe detalii consultați Politica de retur.

1.2 MODALITĂȚI DE PLATĂ

1.2.1 Plata ramburs.
În cazul opțiunii de plată "Plata ramburs" veți plăti curierului doar în momentul ridicării coletului de către dvs./Client.

1.2.2 Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
În cazul opțiunii de plată "Online prin card bancar" veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual. Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul către oricine din orice motiv, în orice moment.
Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informații despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și a se adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați orice porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea scrisă expresă a noastră .
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu vor limita sau vor afecta în alt mod acești Termeni.

2.1 Condiții de Livrare

SC NIAGARA SRL va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și trasmiterea documentelor însoțitoare (factură fiscală, documente de livrare). Livrarea comenzilor se asigură prin Poșta Româna și/sau firme de curierat doar pe teritoriul României. Odată predate, coletele devin responsabilitatea acestora, SC NIAGARA SRL nu este responsabilă pentru eventuale pierderi, sau deteriorari intervenite în urma procesului de transport.
 

SECȚIUNEA 3 - EXACTITATEA, COMPLETAREA ȘI OPORTUNITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu ar trebui să fie bazat pe sau utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propria răspundere.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PRETURI

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de terți pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendarea sau întreruperea Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea oricărei culori a monitorului computerului dvs. va fi corectă.
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare prealabilă, la latitudinea noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.
Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale achiziționate sau obținute de dvs. vă vor satisface așteptările sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - EXACTITATEA FACTURĂRII ȘI INFORMAȚIILE DE CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați pe platforma online xplodegainnutrition.ro. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate de persoană, per gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de expediere. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, putem încerca să vă anunțăm contactându-vă la adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate în momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte privind achiziția și contul pentru toate achizițiile efectuate prin magazinul nostru online. Sunteți de acord să vă actualizați imediat contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de Returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nici nu monitorizăm, nici nu avem niciun fel de control sau informații exacte.
Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum sunt” și „în măsura în care sunt disponibile” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din sau care se referă la utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale ale terților.
Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propria răspundere și discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii în care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.
De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și / sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste noi caracteristici și / sau servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții.

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURI TERȚE

Anumite tipuri de conținut, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți. Link-urile terților de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili
pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau răspundere pentru orice materiale sau site-uri web terțe, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.
Nu suntem răspunzători pentru orice daune sau prejudicii legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web terțe. Vă rugăm să examinați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele de la terți ar trebui să fie direcționate către terțe părți.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARIILE UTILIZATORULUI, Feedback și ALTE TRIMITERI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite date și aplicări specifice (de exemplu, participări la concurs) sau fără o cerere de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt mod orice comentariu pe care ni l-ați transmis. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătim despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3) pentru a răspunde la orice comentarii.
Este posibil, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, ilegal, ofensator, amenințător, calomniant, defăimător, pornografic, obscen sau în alt mod inacceptabil sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții.

Sunteți de acord că, comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că, comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau nu vor conține niciun virus de calculator sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs. sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm răspunderea pentru orice comentarii postate de dvs. sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Trimiterea informațiilor dvs. personale prin magazin este guvernată de Politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciile oferite care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produselor, timpii de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web asociat este inexactă în orice moment fără o notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.).
Nu ne asumăm nicio obligație de actualizare, modificare sau clarificare a informațiilor din Servicii sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informații privind prețurile, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nicio dată specificată de actualizare sau reîmprospătare aplicată în Serviciu sau pe vreun site web conex nu ar trebui luată pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii și Condiții, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia:
(a) în orice scop ilegal;
(b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale;
(c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat;
(d) să încalcă sau să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora;
(e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să rănească, să defăimeze, să calomnieze, să denigreze, să intimideze sau să discrimineze în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate;
(f) să transmită informații false sau înșelătoare;
(g) să încărcați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, alte site-uri web sau Internet;
(h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora;
(i) la spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape;
(j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau
(k) să interfereze sau să ocolească caracteristicile de securitate ale
Serviciului sau ale oricărui site web asociat, alte site-uri web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 - DECLARAȚIE DE GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, nu reprezentăm sau oferim asigurări că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau fiabile.
Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pe perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul în orice moment, fără a vă notifica.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate către dvs. prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expresă, fie implicit, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de comercializare, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare.
În niciun caz Xplode Gain Nutrition România, directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi responsabili pentru vătămări, pierderi, reclamații sau orice alte acțiuni directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau daune consecutive de orice fel, inclusiv, fără limitare profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel din utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate utilizând serviciul sau pentru orice altă reclamație legată în vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau pagubă de orice fel suferită ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege

SECȚIUNEA 14 - INDEMNIFICARE

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați de orice răspundere Xplode Gain Nutrition România și entitățile părinte ale noastre, filialele, afiliații noștri, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractorii, furnizorii, stagiarii și angajații, exonerați de orice cerere sau cerere inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea dvs. a acestor Termeni și condiții sau a documentelor pe care le încorporează prin referință sau încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - SEVERABILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau imposibilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legislația aplicabilă, iar partea neexecutabilă va fi considerată separată de acești Termeni și condiții, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 16 - ÎNCETARE

Obligațiile și pasivele părților suportate înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului acord în toate scopurile.
Acești Termeni și condiții sunt eficienți, cu excepția cazului în care și până când sunt reziliați de către dvs. sau de către noi. Puteți rezilia oricând acești Termeni și condiții, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.
Dacă, în opinia noastră unică, nu reușiți sau suspectăm că nu ați respectat orice termen sau prevedere a acestor Termeni și condiții, putem, de asemenea, să denunțăm acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data încetării; și / sau în consecință vă putem refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Neexercitarea sau aplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și Condiții nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere.
Acești Termeni și Condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau cu privire la Serviciu constituie întregul acord și înțelegere între dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau actuale, fie orale, fie scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).
Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate împotriva părții care a redactat.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni și condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

18.1 Forța majoră și litigii
Niciuna din părți nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Eventualele litigii apărute între client și SC NIAGARA SRL vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente..

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea dvs. continuă sau accesul la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări la acești Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebări despre Termenii și Condiții pot să ne fie trimise la adresa de email