Search
X L-Carnitine Liquid
Product Details:
* Aroma:
* Volum:Preţ: 43,0 Lei
Cant:
Descriere

X L-Carnitine Liquid
500 ml, 1000 ml
Aroma: fructe de padure

L-Carnitina este nutrientul cel mai utilizat in produsele pentru arderea grasimilor si imbunatatirea performantelor fizice. Rolul L-Carnitinei este acela de a transporta acizii grasi cu lant lung (LCFA) in mitocondrii unde sunt “arsi” pentru producerea de energie. Prin productia de energie creste forta necesara pentru exercitiile cu ajutorul carora construim masa musculara. Totodata L-Carnitina poate avea efecte benefice pentru sanatate si vitalitate: ajuta la prevenirea si tratarea problemelor de inima, ficat si rinichi, diabet, infertilitate masculina, incetineste procesul de imbatrinire, imbunatateste vitalitatea, iar ca si antioxidant ofera suport sistemului imunitar. Formula lichida asigura cea mai rapida absorbtie si asimilare, totodata dispare disconfortul inghitirii tabletelor si problemele digestive.

Mod de administrare: 20 ml zilnic.

Notă: Consultaţi medicul înainte de începerea unui program de exerciţii sau a unui program nutriţional! Nerecomandat copiilor şi femeilor însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna si la vederea copiilor mici! A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos! Păstraţi ambalajul închis, la loc uscat, ferit de căldură, umezeală sau lumina!

Contraindicaţii: Hipersensibilitate la ingredientele conţinute.
Info alergeni: Fabricat într-o unitate care procesează lapte, proteine din soia si oua, gluten si alune.
 


Ingrediente: apa, fructoza, L-Carnitina L-Tartrat, glicerina, aroma de fructe de padure, acid citric, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, citrat de sodiu.

Cele mai vândute
X Whey ZERO X Whey ZERO
92,0 Lei
X Whey X Whey
139,0 Lei
X MASS X MASS
109,0 Lei
X L-Carnitine Liquid X L-Carnitine Liquid
43,0 Lei
Shaker XGN V2 Shaker XGN V2
10,0 Lei
X Krealk X Krealk
81,0 Lei
X L-Carnitine + Chrome X L-Carnitine + Chrome
72,0 Lei
X Milk & Egg X Milk & Egg
43,0 Lei
X Creatine EF X Creatine EF
52,0 Lei
X L-Arginine EF X L-Arginine EF
44,0 Lei 35,0 Lei
Oferte speciale
X L-Arginine EF X L-Arginine EF
44,0 Lei 35,0 Lei
X L-Glutamine EF X L-Glutamine EF
44,0 Lei 35,0 Lei